Het bedrijf zet zich in om zowel particulieren als ondernemingen te helpen met hun administratieve taken en dagelijkse activiteiten. Als particulier of onderneming, kunt u Golden Member worden en een eenmalige of periodieke steun krijgen.

Wilt u meer weten over hoe wij uw leven kunnen vereenvoudigen ?

Zeg ons wie u bent …

Particulier

Het bedrijf zet zich in om zowel particulieren als ondernemingen te helpen met hun administratieve taken en dagelijkse activiteiten. Als particulier of onderneming, kunt u Golden Member worden en een eenmalige of periodieke steun krijgen.

Wilt u meer weten over hoe wij uw leven kunnen vereenvoudigen ?

Zeg ons wie u bent …

Particulier

Diensten voor Particulieren

Wat doen we ?

Heeft u hulp nodig bij uw dagelijkse bezigheden? Heeft u een familielid die hulp nodig heeft?

Golden Age is hier om te helpen ! Onze gepersonaliseerde diensten maken ouder worden gemakkelijk.

Ons zorgzaam, betrouwbaar en dynamisch team staat klaar om u thuis bij te staan wanneer u dat nodig heeft.

Administratieve taken

Onderhouds-werken

Organiseren van evenementen

Afspraken plannen

Brengen u overal heen

Praten en wandelen

Boodschappen doen

Maaltijd bezorging

Andere aanvraag ?

Hoe werkt het ?

 1. Tijdens onze eerste ontmoeting zal uw Golden Organizer (persoonlijke assistent) tot uw beschikking staan om al uw behoeften te lijsten en een aangepaste oplossing op te richten. Deze ontmoeting vereist geen verbintenis van u en is volledig GRATIS.

   

 2. Wij zullen, als u het wenst, de tijd nemen om alle nuttige en belangrijke informatie met betrekking tot uw dagelijks leven op te sommen in een “Levensgids“.
 3.  

 4. Als u geïnteresseerd bent in onze diensten dan zullen wij u gaan helpen in uw dagelijks leven. Het merendeel van de diensten worden door ons geleverd. Sommige diensten kunnen echter worden geleverd door onze vertrouwde externe partners.

Wenst u de prijzen te kennen van onze diensten voor particulieren ?

Kijk hier!

Diensten Prijs BTWI
Diensten gedurende de week (werkuren) 60€/u
Diensten buiten de week (weekends, avonden, feestdagen) 90€/u
Verplaatsing naar uw huis of werk 0.50€/km
Golden Start (5h +*) 300€
Golden Go (10h +*) 600€
Golden Up (20h +*) 1200€
Golden Dream (50h +*) 3000€

* Uitzonderlijk korting bij partners

Wenst u de prijzen te kennen van onze diensten voor particulieren ?

Kijk hier!

Prijs BTWI

 • Diensten gedurende de week (werkuren): 60€/u
 • Diensten buiten de week (weekends, avonden, feestdagen): 90€/u
 • Verplaatsing naar uw huis of werk: 0.50€/km
 • Golden Start (5h+*): 300€
 • Golden Go (10h+*): 600€
 • Golden Up (20h+*): 1200€
 • Golden Dream (50h+*): 3000€

* Uitzonderlijk korting bij partners

Onze Geschiedenis

Meer en meer mensen hebben niet genoeg tijd en energie om voor hun ouders te zorgen zoals zij het zouden verdienen. Het is met deze verslag dat Sibylle in 2020 Golden Age oprichtte.

De missie van de organisatie is ervoor te zorgen dat alle mensen toegang hebben tot een logistieke en administratieve ondersteuning. Het doel is ervoor te zorgen dat alle Golden Members gelukkig zijn, verzorgd worden en dat ze beschikken over alles wat ze nodig hebben. Daarom bezoekt een toegewijd team van Golden Organizers de woonplaats van de klanten om hem een op maat gemaakte hulp aan te bieden.

Als onderdeel van deze zorg kan voor elke klant ook een “levensmap” gemaakt worden, waarin alle administratieve informatie wordt opgenomen die hij of zijn familie nodig kunnen hebben. In het algemeen is Golden Age gebouwd om het leven makkelijker en veiliger te maken.

Als gevolg van de positieve impact van Golden Age op het comfort van ouderen hebben wij besloten onze steun uit te breiden tot ondernemers. Als gevolg daarvan bieden wij nu administratieve en logistieke bijstand aan ondernemingen zo dat ze zich beter kunnen ontwikkelen.

Het Team

Onze Golden Organizers ondersteunen hun klanten ter plaatse met hun dagelijkse activiteiten.
laten we ze eens leren kennen !

Sibylle

Oprichter van Golden Age

Menselijke relaties zijn uiterst belangrijk voor mij. Mijn persoonlijke ervaring maakt dat ik mensen die het nodig hebben wil helpen. Daarom heb ik besloten om “GOLDEN AGE” op te richten.

Ik ben een vrouw van een jaar of veertig oud. Mijn familie, vrienden en GOLDEN AGE zijn de belangrijkste interesses in mijn leven. In mijn vrije tijd kook ik graag, doe ik aan sport en geniet ik met volle teugen van het leven. Ik ben volledig tweetalig Frans-Nederlands en Engels spreken is voor mij geen probleem.

Alleen is het onmogelijk om iedereen te helpen, daarom heb ik besloten om mij met betrouwbare personen te omringen. Deze collega’s die met dezelfde waarden als de mijne werken zijn : de “GOLDEN Organizers”.

Maak kennis met onze Golden Organizers: Anne-Catherine and Bénédicte!

Maak kennis met onze Golden Organizers: Anne-Catherine and Bénédicte !

Bénédicte

Ik ben moeder van 2 kinderen (23 en 20 jaar), werk halftijds bij de RTBF als coördinator en de andere helft besteed ik, sinds bijna 2 jaar, aan vrijwilligerswerk, meer bepaald aan de begeleiding van bejaarden in rusthuizen en binnenkort in de palliatieve zorg, waarvoor ik net een opleiding heb afgerond.
Georganiseerd, discreet, vindingrijk, actief vanwege mijn beroep, goede luisteraar, empathisch, sociaal, zijn allemaal kwaliteiten die ik wil inbrengen in Golden Age, en meer in het bijzonder in u die ons nodig hebt om uw dagelijks leven gemakkelijker te maken.

Anne-Catherine

Als moeder van tweelingen besloot ik mijn baan op te zeggen om een weg in te slaan die meer in overeenstemming was met mijn waarden. Dus ging ik ervoor in een project van maatschappelijk nut waar ik mijn permanente wens om anderen te helpen kon bevredigen.
Ik ben discreet en geef de voorkeur aan menselijke relaties met empathie. Mijn luisterbereidheid en mijn gevoel voor vertrouwelijkheid zullen mij in staat stellen om uw behoeften te bepalen en de juiste oplossingen te implementeren.
Door bij Golden Age te gaan werken, volg ik mijn waarden door mensen te ondersteunen, betrouwbare relaties op te bouwen en efficiënte hulp aan te bieden.

Getuigenissen

Enkele vriendelijke woorden van mensen die van onze steun hebben genoten…

Partners

Pers

Ze spreken van ons !

Handige tips

Hier zijn enkele nuttige tips die uw leven als particulier of bedrijf kunnen vergemakkelijken… Ga eens kijken !

Sociale diensten voor senioren

Werken als gepensioneerde

De verschillende soorten rusthuizen

I-mens, Nieuwgoed zorgorganisatie

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten, projecten en tips om uw leven te vergemakkelijken ? Mis ze niet en abonneer u op onze maandelijkse nieuwsbrief !

Contact

Wilt u meer informatie ? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder !

Telefoon

+32 495 189 776

Mail

info@golden-age.be

Telefoon

+32 495 189 776

Mail

info@golden-age.be